Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de setembre del 2022

'Secret Invasion'.

Han començat els Reshoots de Marvel Studios per a la pròxima sèrie de Disney+, Secret Invasion, i s’han revelat noves fotografies des del set que mostren a Emilia Clarke en el set.

Les últimes fotos de Clarke provenen des del set de la sèrie a Londres, Anglaterra, la setmana passada. En les fotos, Clarke, -qui interpreta a un personatge encara desconegut en la sèrie, però que hi ha el rumor que interpreta a G’iah/Gloria Warner, una Skrull que ajuda en la invasió Skrull a la terra en la sèrie de còmics de Secret Invasion, però defectes posteriors- es pot veure rondant per els voltants d’un camió de carn, amb una varietat d’animals penjant dintre del camió.

A continuació podeu veure’n les imatges...

Secret Invasion de Disney+ es desenvolupa com una sèrie de esdeveniments creuats que mostren una facció de Skrulls que canvien de forma i que han estat infiltrant-se entre els habitants de la terra durant anys. La sèrie estarà protagonitzada per el pilar del UCM Samuel L. Jackson, qui repeteix el seu paper de Nick Fury per dotzena vegada en live-action des de que el va interpretar per primer cop al 2008 a Iron Man. S’associarà amb Ben Mendelson (Captain Marvel), qui retornarà com a Talos, el mig líder dels Skrulls.

A ells se’ls uneix els nouvinguts al UCM Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) com el malvat principal de la sèrie, Olivia Colman (The Crown), Emilia Clarke (Game of Thrones), Killian Scott (Dublin Murders), Christopher McDonald (Happy Gilmore) i Carmen Ejogo (Fantastic Beasts).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada