Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 de setembre del 2022

'Lupin'.

La molt esperada tercera temporada de la sèrie francesa de misteri i suspens de Netflix, Lupin, va ser objecte de provocacions durant l’esdeveniment de Tudum de Netflix el dissabte, destacant més robatoris, drama i més.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

Una versió contemporània de la clàssica història francesa sobre Arsène Lupin, un cavaller lladre i mestre de la disfressa. Quan era adolescent, la vida de Assane Diop va fer un tomb quan el seu pare va morir després de ser acusat d’un delicte que no havia comés. 25 anys després, Assane utilitzarà “Arsène Lupin, Gentleman Burglar” com a inspiració per a venjar al seu pare. La seva venjança implica un robatori a un museu d’alt estànding en el que ha de robar el collar de Maria Antonieta en una subhasta.

Creat per George Kay, Lupin està protagonitzat per el guanyador del premi César, Omar Sy (The Intouchables, Jurassic World) al costat de Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole Garcia, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Antonie Gouy, Fargass Assandé, Vincent Londez i Shirine Boutella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada