Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de setembre del 2022

'Disney/Marvel Films'.


Aquí en aquesta notícia escriuré les dates d’estrena de films Disney/Marvel o films que canvien la seva data d’estrena.

*I per començar tenim Mufasa: The Lion King, si ve en la passada D23 Expo es va anunciar la seva estrena per al 2024, ara tenim data més concreta, la preqüela de The Lion King de 2019 s’estrenarà el 05 de Juliol de 2024.

*El film de Disney Haunted Mansion endarrereix la seva data d’estrena, passant del 10 de Març de 2023 al 11 d’agost de 2023.

El film estarà protagonitzat per Jared Leto, Jamie Lee Curtis, Winona Ryder, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Tiffany Haddish, Lakeith Stanfield i Hasan Minhaj.

*L’adaptació live-action de Disney de Snow White ja te data d’estrena oficial i serà el 22 de Març de 2024.

El film està protagonitzat per Rachel Zegler en el paper principal, Gal Gadot com la Reina Malvada, Andrew Burnap interpretarà a Jonathan, mentre que Martin Klebba interpretarà a Grumpy (el nan rondinaire).

*Disney ha endarrerit un dels films de Marvel Studios que actualment no compte amb títol i que s’estrenaria al 2024. El film previst inicialment per al 16 de Febrer de 2024 s’endarrereix set mesos passant a estrenar-se el 06 de Setembre de 2024, actualment no es sap quin film és.

Amb la data d’estrena original, el film sense títol de Marvel Studios s’hagués estrenat abans de Captain America: New World Order i Thunderbolts i quasi al mateix temps que la sèrie de Disney+ Dardevil: Born Again. Ara s’estrenarà justa abans de la data actual d’estrena de Fantastic Four, que és el 08 de Novembre de 2024. Això podria significar que el film sense títol és ara el film final de la fase 5 del UCM, ja que s’ha confirmat que Fantastic Four és el primer film de la fase 6.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada