Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de setembre del 2022

'Here'.

Segons Deadline, l’estrella de WandaVision, Paul Bettany, ha signat per a protagonitzar al costat dels actors de Forrest Gump, Tom Hanks i Robin Wright, la pròxima adaptació cinematogràfica de Sony Pictures i Miramax, Here, basat en la novel·la gràfica de Richard McGuire.

Bettany va guanyar reconeixement mundial pel seu paper en el UCM, on va començar amb la veu de la IA de Iron Man, Jarvis, el que eventualment el va dur a interpretar a Vision. L’actor nominat al Emmy també apareixerà pròximament en el film de comèdia dramàtic de Miramax, Harvest Moon.

El film estarà dirigit per Robert Zemeckis (Trilogia de Back to the Future) a partir d’un guió que està coescrivint amb Eric Roth. L’adaptació cinematogràfica estarà produït per Playtone i ImageMovers.

Ambientat des del passat fins a un futur llunyà, la història es centrarà en la cantonada d’una habitació i en les moltes persones que l’han habitat al llarg dels anys. Richard McGuire va publicar originalment Here com una pròxima tira de 6 pagines l’any 1957. Més de cinc dècades després, Pantheon Books va publicar la versió de la novel·la gràfica de la història l’any 2014.

Això marca l’última col·laboració de Zemeckis, Roth i Hanks des de Forrest Gump l’any 1994, que li van valer els premis individuals als Oscar, inclosos els de Millor Director, Millor Actor i Millor Guió Adaptat. Zemeckis i Hanks han treballat junts recentment en el film de fantasia musical animada per ordinador i live-action de Pinocchio per a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada