Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de setembre del 2022

'Everyone Will Brun'.

Des de ComingSoon ens presenten en exclusiva el tràiler de Everyone Will Burn, el film de terror escrit i dirigit per David Hebrero. El film tindrà la seva estrena en l’esdeveniment nord-americà Fantastic Fest, que tindrà lloc del 22 al 29 de setembre a Austin, Texas.

“Quan estàvem tancats escrivint aquesta bogeria de film, mai vàrem pensar que estaríem aquí en el Fantastic Fest compartint espai amb icones de la industria”, va dir Hebrero. “Arribar a Amèrica del Nord al costat de Raven Banner és una experiència única en la vida per a mostrar la nova onada d’artistes de la península. Estem encantats i llestos per apoderar-nos de Austin!”.

“En un petit poble de Lleó, Espanya, Maria José es prepara per acabar amb la seva vida després de no poder superar la mort del seu fill anys enrere”, diu la sinopsis del film. “Tot canvia quan rep la visita de Lucía, una estranya nena que podria estar relacionada amb una llegenda local sobre com aturar un apocalipsis imminent. Amb l’enigmàtica nena al seu costat, María José s’enfronta a la comunitat corrupta, desencadenant estranys successos i una sèrie de horripilants morts entre la població local”.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Everyone Will Burn, també conegut com Y Todos Arderan, està escrit i dirigit per David Hebrero. Està protagonitzat per Macarena Gómez, Guillermo Estrella, Sofía García i Edu Hernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada