Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de setembre del 2022

'The Mandalorian Season 3'.

S’ha publicat el primer tràiler oficial de l’esperada tercera temporada de la sèrie de Star Wars, The Mandalorian, que mostra una gran aventura per a Din Djarin i Grogu.

El nou tràiler, que va fer el seu debut en la D23 Expo, veu a Din Djarin reunit amb Grogu. També mostra un cop d’ull previ de les seves pròximes confrontacions amb Bo-Katan Kryze, una guerrera mandaloriana que estava cercant el Darksaber en la segona temporada de la sèrie, amb el seu objectiu de alliberar finalment a Mandalore i restaurar la pau en el planeta.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

          

The Mandalorian va acabar recentment la producció de la seva tercera temporada, que continuarà les aventures de Din Djarin (Pedro Pascal), un guerrer mandalorià. El personatge de Pascal també va aparèixer en la passada sèrie de Disney+ The Book of Boba Fett.

La sèrie de Star Wars està protagonitzada per Pedro Pascal com un pistoler mandalorià solitari en els confins de la galàxia. Abans de la nova temporada, Din Djarin va aparèixer prèviament en el spin-off The Book of Boba Fett del any passat. A partir d’ara, Carl Weathers i Gian Carlo Esposito són els únics membres del repartiment confirmats per a la tercera temporada. L’estrella de Back to the Future, Christopher Lloyd, també s’ha unit per aquesta tercera temporada per a un paper d’estrella convidada.

The Madalorian prové dels productors executius Favreau, Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist i Carrie Beck. Favreau també s’estableix com el showrunners i un dels seus directors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada