Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de setembre del 2022

'Indiana Jones 5'.


El director James Mangold va visitar la D23 Expo per a promocionar el seu pròxim film de Indiana Jones, el qual la seva estrena està programada pel 30 de Juny de 2023, amb un tràiler exclusiu pels assistents. Se li va unir al escenari Kathleen Kennedy de Lucasfilm, així com el veterà de la franquícia Harrison Ford i la seva companya de repartiment Phoebe Waller-Bridge. Notícia des de Deadline.

Ford va aparèixer molt emocionat i va dir: “Estic molt orgullós de dir que això és fantàstic, i aquesta és una de les raons”, abans de assenyalar a Waller-Bridge. “Els films de Indiana Jones són sobre misteri i aventures, però també entranyables, i estic molt, molt feliç de que tinguem una història realment humana que explicar, així com un film que et donarà una coça al cul”.

Ford també va dir més tard que aquest serà el seu últim film de la franquícia. “Això és tot”, va dir l’octogenari. “No tornaré a enamorar-me de tú”. Waller-Bride va afegir que va tenir “el moment de [la seva] vida realitzant el film.

Mangold va parlar anteriorment sobre la seva experiència treballant amb “un Mount Rushmore de grans creatius” en el cinquè film de Indiana Jones. “Estava envoltat de un gran talent i suport, i tanta bona voluntat i consells”, va dir “i em vaig trobar vivint una espècie de fantasia de quan estava a l’escola de secundaria, preguntant-me com seria dirigir un d’aquests films, i honorar el que signifiquen per a vosaltres i per a mi”.

El film es va anunciar originalment el 2016 amb Spielberg i Ford retornant en els seus respectius rols i una data d’estrena original per al 19 de juliol de 2019, però es va endarrerir constantment després de múltiples reescriptures de Jonathan Kasdan, fill del escriptor de Raiders of the Lost Ark, Lawrence Kasdan, després de que l’escriptor original David Koepp sortís del projecte.

Al costat de Ford estan els nouvinguts a la franquícia: Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson i Antonio Banderas, amb Waller-Bridge suposadament establerta com la protagonista femenina.

El nominat al Oscar James Mangold (Logan) és qui dirigeix aquesta última entrega. També coescriu el guió juntament amb els seus col·laboradors de Ford v Ferrari, Jez i John-Henry Butterworth.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film Raiders of the Lost Ark, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb Indiana Jones and the Temple of Doom l’any 1984 i el següent film va ser Indiana Jones and the Last Crusade l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada