Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de setembre del 2022

'Deadpool 3'.

Hugh Jackman farà el seu debut en el UCM com a Wolverine a Deadpool 3. L’estrella de Deadpool, Ryan Reynolds, va fer oficial la notícia en un nou vídeo que confirma que el film s’estrenarà el 06 de setembre de 2024.

A continuació podeu veure’n el vídeo...

Deadpool 3 ara està essent escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

*Update: En menys de 24h des de que Ryan Reynolds anuncies que Hugh Jackman repetiria el seu paper de Wolverine al film del UCM Deadpool 3, el propi actor ha publicat un altre vídeo d’actualització del film. Aquest cop, podem veure l’actor acompanyat de Hugh Jackman mentre fan tot el possible per a bordar les preguntes dels fans sobre el debut en el Univers Cinematogràfic de Marvel de Wolverine.

          

La parella fa broma amb entusiasme del paper de Logan en la tant esperada tercera entrega, mentre aclareixen que no tocaran els esdeveniments que van succeir en el film Logan de James Mangold de 2017. L’únic inconvenient és que els fans no poden escoltar el que diuen, ja que el “Wake Me Up Before Yoy Go-Go” de Wham! Es reprodueix a tot volum de dons. Reynolds i Jackman també acaben el vídeo agraint al president de Marvel Studios, Kevin Feige.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada