Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de setembre del 2022

'Wonder Man'.


Han passat més de dos mesos des de que es va revelar el desenvolupament de la sèrie live-action Wonder Man. Ara sembla que les coses avancen per al nou projecte de Marvel Studios, ja que presenta al seu primer membre del repartiment. Segons Variety, el guanyador d’un Oscar Ben Kingsley ha signat oficialment per a repetir el seu paper del UCM com a Trevor Slattery en la pròxima sèrie de Disney+. Les fonts del mitjà assenyalen que jugarà un paper important en el projecte.

Kingsley va aparèixer per primer cop com l’actor fracassat a Iron Man 3, on pretenia ser l’aterrador malvat The Mandarin. L’any passat, els fans del UCM es van trobar inesperadament amb Trevor Slattery novament a Shang-Chi and the Legend of Ten Rings, on vàrem saber que havia estat empresonat pel veritable Mandarin.


La sèrie Wonder Man estarà desenvolupada per Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) i el guionista i productor Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community), amb Guest com a guionista principal i Cretton com a productor executiu i dirigint alguns episodis.

Es diu que el desenvolupament de la sèrie està en les primeres etapes, pel que no hi ha informació sobre qui serà el protagonista. Tot i això, les informacions assenyalen que si les coses segueixen anant bé, la producció oficial podria començar al 2023.

Wonder Man és un dels personatges més antics en la llarga història de Marvel i es va presentar per primer cop l’any 1964 en una de les primeres edicions de Avengers. El personatge, anomenat Simon Williams, va ser creat per Stan Lee, Don Heck i Jack Kirby, i es va presentar inicialment com un supermalvat que va lluitar contra els Vengadors.

Al llarg de les seves aparicions en els còmics de Marvel, també ha tingut diversos vincles amb personatges molt involucrats en el Univers Cinematogràfic de Marvel, inclosos Visió i Wanda Maximoff, tot i que no està clar exactament quin serà el seu paper en la futura sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada