Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 de setembre del 2022

'The Little Mermaid'.

Disney en el D23Expo, ha publicat el primer avanç de un dels seus films més esperats des de que es va anunciar The Little Mermaid, que està previst que arribi als cinemes el cap de setmana del Memorial Day del 2023.

A continuació podeu donar un cop d’ull al avanç...

          

          

Halle Bailey interpreta a Ariel, en el que Javier Bardem interpreta al Rei Tritó, Jacob Tremblay posa la veu a Flounder, Awkwafina posa la veu a Scuttle, Daveed Diggs posa la veu a Sebastian i Melissa McCarthy interpreta a la bruixa del mar, Ursula.

Dirigeix Rob Marshall (Mary Poppins Returns), amb un guió de David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns). No és aliè als musicals, ni tampoc treballant per a Disney, Marshall va ser nominat per el premi de l’acadèmia com a Millor Director en el seu debut al llargmetratge, Chicago. Des de llavors, ha dirigit Memoirs of a Geisha i Nine. Marshall ha realitzat els seus últims treballs per a Disney, incloent Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Into the Woods o la recent Mary Poppins Returns.

En aquesta nova versió de The Little Mermaid, Disney ha unit a Lin-Manuel Miranda i Alan Menken per a crear una combinació d’antigues i noves cançons que es presentaran en aquesta versió per a la gran pantalla. Marshall i Miranda, ja han treballat junts en la seqüela Mary Poppins Returns.

La versió animada de The Little Mermaid va aconseguir recaptar $211,3M i es va convertir en un bestseller domèstic, popularitzant la cançó “Under The Sea” (Bajo el Mar) i “Part of Your World” (Part d’aquest Món). Basat en el conte de fades del Danès Hans Christian Andersen, i que explica la història d’una sirena de 16 anys, la princesa anomenada Ariel que anhela ser humana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada