Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de setembre del 2022

'Blade Runner 2099'.


Amazon Studios realitzat una comanda oficial en forma de sèrie de la pròxima adaptació televisiva live-action de Blade Runner 2099, que tindrà lloc dintre de l’univers cinematogràfic de la franquícia. El director original Ridley Scott està actualment adjunt al projecte com a productor executiu.

“El film Blade Runner, dirigit per Ridley Scott, és considerada un dels millors i més influents films de ciència-ficció de tots els temps, i estem emocionats de presentar Blade Runner 2099 als nostres clients mundials de Prime Video”, va dir el director de Amazon Studios Global Television, Vernon Sanders en un comunicat (Des de Variety). “Ens sentim honrats de poder presentar aquesta continuació de la franquícia Blade Runner i estem segurs de que al associar-nos amb Ridley Soctt, Alcon Entertaiment, Scott Free Productions i la extraordinàriament talentosa Silka Luisa, Balde Runner 2099 mantindrà l’intel·lecte, els temes i l’esperit dels seus predecessors cinematogràfics”.  

La sèrie serà una seqüela de Blade Runner 2049 de Denis Villeneuve, protagonitzat per Harrison Ford i Ryan Gosling. Per ara més detalls sobre l’argument es mantenen en secret.

Els productors executius són Andrew Kosove, Broderick Johnson, el director de televisió de Alcon, Ben Roberts, David W. Zucker i Clayton Kruger de Scott Free, Cynthia Yorkin, Frank Giustra, Isa Dick Hackett, i l’escriptor Tom Spezialy.

“Estem encantats de continuar la nostra relació de treball amb els nostres amics a Amazon”, van dir Kosove i Johnson. 2I estem més que emocionats de continuar desplegant el canon de Blade Runner a un nou àmbit amb la provocativa història que ha creat Silka. El públic va descobrir per primer cop la brillant visió de Ridley Scott per a Blade Runner fa 40 anys i, des de llavors, s’ha convertit en un dels films més influents de tots els temps. La seqüela de Denis Villeneuve, Balde Runner 2049, es va convertir en una de les seqüeles amb millors ressenyes de tots els temps. Així doncs, reconeixem que tenim el llistó molt alt alhora de complir amb la pròxima entrega. Juntament amb Silka i els nostres socis de Amazon i Scott Free Productions, esperem poder estar a l’altura d’aquest estàndard i delectar al públic amb la pròxima generació de Blade Runner”.

Si bé Blade Runner 2049 va ser elogiat pels fans i la crítica, els guanys en la taquilla no van ser excepcionals, el que va dur a molts a preguntar-se si succeirien més projectes ambientats en el seu univers. Fora del contingut live-action, Adult Swim i Crunchyroll, es van associar recentment per a estrenar la sèrie d’anime Blade Runner: Black Lotus, que succeeix en l’any 2032 i també actua com una continuació del film original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada