Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de setembre del 2022

'Blade'.


El pròxim film del UCM, Blade, s’ha quedat sense director, ja que Bassam Tariq ha abandonat la direcció del film.

Encara no s’ha anunciat cap director substitut. Actualment, el film té com a data d’estrena el 03 de novembre de 2023. No es sap si la sortida de Tariq afectarà a la producció del film protagonitzat per Mahershala Ali o quan s’estrenarà.

“Debut als continus canvis en la nostre cronologia de producció, Bassam ja no continua com a director de Blade, però seguirà essent productor executiu del film”, va dir Marvel en un comunicat emes a The Hollywood Reporter. “Apreciem el talent de Bassam i tot el treball que ha fet per a dur a Blade on està”.

Tariq també va emetre un comunicat dient que ha estat un honor treballar amb Marvel i que “han pogut reunir un repartiment i un equip increïbles”. Com a resultat, Tariq està “ansiós per a veure a on du el film el pròxim director”.

A l’espera de saber el nou director, Blade tindrà un guió escrit per la dramaturga Stacy Osei-Kuffour (Watchmen sèrie, PEN15). No es sap molt més sobre el film, però el personatge de Blade ja es va introduir tècnicament en el UCM.

La trilogia Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Combinats, els tres films van recaptar $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada