Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de setembre del 2022

'Wish'.

Hi ha un nou musical animat que arriba a la ciutat. Disney va revelar Wish, sobre com va sorgir la Wishing Star, en la passada D23 Expo. La notícia ve des de Deadline.

La guanyadora d’un Oscar de West Side Story, Ariana DeBose, protagonitzarà al costat de Alan Tudyk de Encanto. El film de Disney Animation Studios estarà dirigit pel director guanyador d’un Oscar, Chris Buck, que va dirigir Frozen i l’alumne de Raya and the Last Dragon, Fawn Veerasunthorn.

Wish inclourà cançons de la nominada al Grammy Julia Michaels. DeBose va interpretar una cançó del film titulada “More for Us”.

DeBose interpreta a Asha, l’heroïna de 17 anys que és impulsiva, increïblement intel·ligent i optimista, una líder aguda en potència que veu la obscuritat que altres no veuen. Està navegant pel regne dels desitjos, on els desitjos poden, literalment, fer-se realitat. Asha fa una suplica apassionada a les estrelles, desitjant orientació i ajuda, i acaba duent una estrella real, una força còsmica que és literalment una bola d’energia i es comunica a través dels gestos i la mímica, des del cel.

Tudyk posa veu a Valentino, una cabra.

S’enfrontaran a un malvat descrit com un dels enemics més formidables en la història de Disney. Els cineastes van dir que el film combina un estil atemporal de aquarel·la i animació 3D CG.

“Fawn i jo vam créixer amb els clàssics de Disney i ens vam enamorar d’ells”, va dir Buck. “Veritablement no hi ha major poder en l’univers que algú amb un veritable desig en els seu cor”.


Jennifer Lee, qui és el cap de Disney Animation, està coescrivint, amb Peter Del Vecho i Juan Pablo Reyes com a productors.

“El film significa molt per a tots nosaltres a l’estudi i ha estat una col·laboració increïble entre totes les generacions”, va dir Lee en la presentació del film.

Es va mostrar una prova d’animació a la sala, que va comptar amb animadors que experimentaven amb el moviment dels personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada