Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de setembre del 2022

'Werewolf by Night'.

Després de mesos de rumors i anticipació, Marvel Studios finalment ha anunciat durant la D23 Expo que Werewolf by Night s’estrenarà a Disney+ el 07 d’octubre i després va oferir-los als assistents el primer cop d’ull a la sèrie.

A part de revelar que s’estrenaria a principis d’octubre en l’especial de Halloween, també va revelar que estarà protagonitzat per Gael García Bernal i Laura Donnelly, el que confirma de informacions anteriors que els dos protagonitzarien la sèrie. El breu tràiler del especial, Marvel Studios ha intentat tornar al vell estil de films de terror.

A continuació podeu veure’n el primer tràiler i un primer cartell...

          

          



Werewolf by Night és un nom que va ser fet servir per a dos personatges diferents de Marvel. El primer, que va ser creat per Gerry Conway i Mike Ploog, va ser Jack Russell, que es descendent dels licantrops, criatures meitat humanes que canvien de forma i que són capaços de transformar-se a la seva pròpia voluntat, inclòs sense lluna plena. Mentre tant, el segon era Jake Gómez, un nadiu americà el qual la seva tribu ha estat maleïda amb la licantropia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada