Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de setembre del 2022

'Gran Turismo'.


La pròxima adaptació d’un dels videojocs d’èxit, Gran Turismo, ha trobat una de les seves estrelles, amb David Harbour llest per a protagonitzar el film.

Segons The Hollywood Reporter, Harbour protagonitzarà el film com un conductor jubilat que ajuda a ensenyar a un adolescent amb aspiracions a conduir mentre s’allista a una competició de Nissan en camí a convertir-se en un veritable pilot professional d’automòbils de carrera, una història real en el que es basarà el film.

La informació també diu que Sony Pictures ha senyalat una data d’estrena per al film, amb l’objectiu d’estrenar l’adaptació el 11 d’agost de 2023. “Com una de les franquícies més estimades i més antigues de PlayStation, és genial associar-se novament amb Columbia Pictures per a portar Gran Turismo a la vida d’una amnera emocionant”, va dir Asad Qizilbash de PlayStation Productions en un comunicat. “No podem esperar a que el públic vegi la versió de Neill Blomkamp d’aquesta inspiradora història real d’un jugador convertit en pilot de carreres professional”.

Estrenat originalment l’any 1997, la franquícia Gran Turismo s’ha convertit en una de les propietats de videojocs de carreres més populars de la història, conegut pel seu meticulós nivell de detall i realisme. Gran Turismo 7 és el joc més recent de la franquícia i es va estrenar per a PlayStation 4 i PlayStation 5 el passat mes de març. El joc va rebre puntuacions altes de la crítica de la premsa i va impressionar als fans amb la seva atenció als detalls i les seves amplies opcions de joc. Va ser criticat per la rutina necessària per a obtenir els vehicles, però Polyphony Digital ha anat abordant lentament aquestes preocupacions.

Les propietats de jocs estables de Sony estan avançant a Hollywood com a part d’un impuls renovat de les adaptacions de videojocs en la televisió i la gran pantalla. Uncharted va arribar als cinemes a principis d’any, i to i rebre crítiques fluixes, però ha recaptat un total a nivell mundial de $401.748.820. Sony també està adaptant The Last of Us, Horizon Zero Dawn i Twisted Metal com a sèries de televisió.

 *Actualització: Com aquesta notícia és de fa tres dies, n’han sorgit dues més relacionades amb noves incorporacions. La primera és de l’actor Archie Madekwe que ens informen des de The Hollywood Reporter que s’ha unit a l’adaptació.

Madekwe ha aparegut anteriorment en films com ara Midsomar, Voyagers i See. Ell interpretarà a un adolescent que, amb l’ajuda del personatge de Harbour, utilitza les seves habilitats de joc per a gunayar una competició de Nissan i convertir-se en un veritable pilot professional de carreres.

Sony Pictures continua ampliant el repartiment de la seva pròxima adaptació cinematogràfica de Gran Turismo, basat en la popular franquícia de videojocs del mateix nom. Després de incorporar a l’estrella de Stranger Things, David Harbour i l’actor de Midsomar, Archie Madekwe, des de TheHollywood Reporter ens informen de que Orlando Bloom (The Lord of Rings, Pirates of the Caribbean), s’ha unit oficialment al projecte.

L’adaptació cinematogràfica estarà dirigida per Neill Blomkamp a partir d’un guió escrit pel coproductor executiu Jason Hall i Zach Baylin. La producció està programat per començar la pròxima setmana a Europa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada