Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 de setembre del 2022

'Final Destination 6'.


La sisena entrega de la franquícia Final Destination finalment ha trobat als seus directors, ambdós anunciats ahir.

Zach Lipovsky i Adam B. Stein, millors coneguts pel thriller de ciència-ficció de 2018, Freaks, dirigiran el tant esperat Final Destination 6. Es sap molt poc sobre l’argument més enllà del concepte principal que és el nucli de la franquícia, que involucra a algú que enganya a la mort i que finalment els atrapa.

Final Destination 6 està essent escrit per Lori Evans Taylor i Guy Busick, qui és el coguionista darrera de Ready or Not i del reboot de Scream que s’ha estrenat aquest 2022. El film estarà produït per Craig Perry, productor original de la franquícia, Jon Watts, Dianne McGunigle i Sheila Hanahan.

La franquícia, que va començar l’any 2000 amb un guió escrit originalment per a la sèrie sobrenatural de Fox ‘The X-Files’, seguia un nou grup de joves adolescents que escapen per poc d’una mort esgarrifant quan un té una premonició del esdeveniment, tant sols per a que la Mort els segueixi i reclami les seves animes de maneres horribles i úniques, des de gotes de te en un monitor d’un ordinador fins una clau perduda en una línia de producció.

La franquícia composta per cinc films, sempre va ser rebuda per critiques dispars per part dels crítics, els quals van elogiar constantment les seqüencies i els conceptes de la mort, mentre criticaven amb freqüència els diàlegs mal escrits i l’argument premonitori dels films. Tot i això, la saga sempre va ser un èxit entre el públic, i cada film va demostrar ser èxits comercials i va recaptar quasi $700M ($666.766.477) en el transcurs d’onze anys i cinc films. La sisena entrega du en desenvolupament des del 2019, on el projecte es descrit com una reinvenció de la franquícia de suspens i terror.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada