Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 de setembre del 2022

The Acolyte'.


Segons Deadline, l’actriu de Queen & Slim, Jodie Turner-Smith, ha iniciat oficialment les negociacions finals per a unir-se a la nova sèrie de Star Wars de Lucasfilm per a Disney+, The Acolyte. Ella s’unirà a l’estrella principal prèviament anunciada, Amandla Stenberg (The Hunger Games). La producció està programada per a començar aquesta tardor a Londres.

A més de la pròxima sèrie de Disney+, Turner-Smith també apareixerà en els films com la comèdia negra White Noise de Noah Baumbach, el thriller polític The Independent i la seqüela de comèdia de misteri de Netflix Murder Mystery 2.

The Acolyte es descriu com un thriller de misteri que durà als espectadors a una galàxia d’obscurs secrets i poders emergents del costat fosc que es desenvoluparà en els últims dies de l’era de l’alta república. Encara no s’han revelat més detalls sobre els personatges, però el títol del projecte fa referència a un Sith en les etapes inicials del seu entrenament amb un Lord Sith experimentat.

La sèrie de Disney+ estarà escrita i produïda per Leslye Headland (Russian Doll), qui també actuarà com a showrunner.

A més de The Acolyte, Lucasfilm també està desenvolupant actualment una sèrie de projectes de Star Wars, inslosos The Mandalorian Season 3, la sèrie de pròxima estrena Cassian Andor, Ahsoka amb Rosario Dawson altre cop en el paper, Skeleton Crew protagonitzada per Jude Law.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada