Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 de setembre del 2022

'Beverly Hills Cop: Axel Foley'.

El repartiment del pròxim film Beverly Hills Cop: Axel Foley continua creixent, ja que des de Deadline ens informa de que l’actor Kevin Bacon s’uneix a la quarta entrega protagonitzat per Eddie Murphy.

El paper de Bacon en el film es desconeix en aquest moment, però s’uneix a una producció que ja està en marxa, i el rodatge del molt esperat film va començar a principis d’aquest mes. Afortunadament per a Bacon, l’experiència en el món de les sèries policíaques es amplia, ja que va protagonitzar The Following i la sèrie policíaca en curs de Showtime, City On A Hill.

La quarta entrega de la franquícia Beverly Hills Cop, du molt de temps en desenvolupament i que està dirigit per Mark Molloy a partir d’un guió escrit per Will Beall. Els directors de Batgirl, Adil El Arbi i Bilall Fallah, es van unir inicialment per a dirigir el projecte fa molt de temps.

El film està produït per Murphy, Jerry Bruckheimer, Chad Oman i Melissa Reid, amb Charisse Hewitt-Webster i Ray Angelic com a productors executius.

Beverly Hills Cop va estar dirigida per Martin Brest a partir d’un guió escrit per Daniel Petrie Jr. Seguia la història del intel·ligent detectiu de Detroit Axel Foley, qui va anar a Beverly Hills, California, per investigar l’assassinat del seu amic Mikey, interpretat per James Russo. El film també va estar protagonitzada per el jutge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher i Ronny Cox. També va obtenir dues nominacions als Globus d’Or, incloent a Millor Film i Millor Guió, i va ser el film més taquiller de 1984 amb un total de $234.760.478 a nivell domèstic i uns altres $81,6M a nivell internacional i un global de $316.360.478.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada