Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 de setembre del 2022

'Armor Wars'.


La sèrie Armor Wars de Disney+ protagonitzada per Don Cheadle, passarà a ser un film amb estrena als cinemes.

Segons THR, Marvel Studios ha decidit que una estrena als cinemes era una millor manera d’explicar la història que volien. Yassir Lester, qui ha estat el guionista principal de la sèrie, escriurà el guió del film. Actualment no hi ha cap director associat al projecte, però la informació del mitjà estableix que la mesura empenyerà a Armor Wars “més avall en la llista de desenvolupament”. Cheadle va dir anteriorment que el film començarà en algun moment del 2023. En quant al seu lloc en el UCM, Cheadle va revelar que Armor Wars succeirà després dels esdeveniments de la sèrie de Disney+ Secret Wars.

Originalment escrit per David Michelinie i Bob Layton, i publicada en set números des de desembre de 1987 fins al juny de 1988, la història del còmic es va centrar en el enginyós geni de Tony Stark quan descobreix que la mateixa tecnologia ultrasecreta que va utilitzar per a crear l’armadura de Iron Man, ara està essent utilitzada per supermalvats mortals i està torturat per la culpa pel mal que han fet utilitzant l’armadura. Davant de les objeccions del seu govern, amics, col·legues i altres superherois, Stark jura utilitzar el poder de Iron Man per a posar fi a aquest mal i recuperar el que és seu.

Amb Stark (Robert Downey Jr.) mort en el Univers Cinematogràfic de Marvel i el dues vegades nominat al Oscar aparentment retirat del seu paper, actualment no està clar com la sèrie abordarà el material o l’actualitzarà amb Rhodes de Cheadle en el centre de la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada