Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de setembre del 2022

'The Son'.

Sony Pictures Classics ha publicat un avanç de The Son, l’útlim drama familiar de Florian Zeller i que està protagonitzat per Hugh Jackman i Laura Dern. Actualment, el film està programat per a fer el seu debut en cinemes seleccionats el 11 de Novembre.

L’avanç de The Son presenta a Hugh Jackman com un pare que intenta esmenar la seva relació amb el seu fill adolescent, qui aparentment encara està lluitant amb el resultat del divorci dels seus pares, especialment quan sembla que el seu pare ha seguit endavant per complet amb una nova esposa i nadó.

          

The Son està dirigit per Florian Zeller a partir d’un guió que va coescriure amb el guanyador del Oscar Christopher Hampton. L’obra original es va estrenar per primer cop a Londres l’any 2019 i, de la mateix amanera que les seves obres de teatre anteriors, va obtenir excel·lents crítiques. El pròxim film està protagonitzat per Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Anthony Hopkins i Zen McGrath.

“El film es centre en Peter, el qual la complicada vida amb la seva nova parella, Beth, i el seu nadó s’espatlla quan la seva ex esposa Kate apareix amb el seu fill adolescent, Nicholas”, diu la sinopsis. “El jove està preocupat, distant i enutjat, faltant a l’escola durant mesos. Peter s’esforça per a ser un millor pare, cercant ajudar al seu fill en aquests moments íntims i instintiu de felicitat familiar. Però el pes de la condició de Nicholas posa a la família en un rumb perillós”.

L’adaptació està produït per Lain Canning i Emile Sherman de See-Saw al costat de Christopher Spadone, qui és reuneix amb Zeller després de The Father de l’any passat. Els productors són Joanna Laurie i Christophe Spadone.

El debut com a director de llargmetratge de Zeller, The Father, es va basar en la seva obra premiada de 2012 Le Père i va etar protagonitzat per Olivia Colman i Anthony Hopkins. El film va guanyar dos premis Oscar de sis nominacions, incloent Millor Actor per a Hopkins i Millor Guió Adaptat per a Zeller i Hampton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada