Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 18 de setembre del 2022

'I Wanna Dance With Somebody'.

Sony Pictures ha publicat el tràiler oficial de I Wanna Dance With Somebody, el pròxim drama biogràfic sobre la vida i la música de Whitney Houston. El tràiler ens mostra el primer cop d’ull a la interpretació de Naomi Ackie com la difunta cantant llegendària. També ens dona un cop d’ull previ del ascens a la fama de Houston i els aspectes més destacats de la seva carrera, així com el seu vincle amb el productor Clive Davis.

Actualment, el film està programat per arribar als cinemes el 21 de desembre, enfrontant-la directament amb la seqüela animada de DreamWorks, Puss in Boots: The Last Wish (El Gat amb Botes: L’últim Desig). També debutarà en el mateix mes més que altres films d’alt perfil, inclòs Avatar: The Way of Water i Babylon.

          

          


I Wanna Dance With Somebody, un títol derivat d’una de les cançons icòniques de Houston, està dirigit per Kasi Lemmons (Harriet) a partir d’un guió escrit per Anthony McCarten, l’escriptor darrera dels aclamats films biogràfics com a Darkest Hour i Bohemian Rhapsody. Els productors són McCarten, el productor guanyador d’un Grammy Clive Davis, Pat Houston i Larry Mester & Denis O’Sullivan de Primary Wave, amb Stella Meghie (The Photograph), qui anteriorment va estar adjunta a la direcció, encara com a productora executiva.

El film es una coproducció de The Whitney Houston Estate i Primary Wave. Degut a la benedicció de la herència de Houston i Davis, el projecte ha estat autoritzat per a utilitzar el catàleg i la veu del difunt cantant. Nicole Brown, Shary Shirazi i Brittany Morrisey també supervisaran el projecte en nom de TriStar Pictures.

Després de 7 àlbums d’estudi, 6 premis Grammy, 9 gires mundials i innumerables èxits, memorables més tard, Whitney Houston encara és considerada com una de les artistes més emblemàtiques i influents de tots els temps. Inclús després de la seva prematura mort fa vuit anys a l’edat de 48 anys, el seu llegat segueix viu a través de tots els cantants antics i nous que havia inspirat amb el seu immens talent i música. També s’ha guanyat el títol d’artista femenina més premiada de tots els temps pel Guinness World Records i segueix essent una de les artistes musicals més venudes de tots els temps amb 200 milions de dics venuts en tot el món.

Houston també és més coneguda pel seu debut en un film com actriu, The Bodyguard, protagonitzada al costat de Kevin Costner, que es va convertir en el segon film més taquiller de tot el món l’any 1992 i la seva banda sonora també es va convertir en l’àlbum més venut de tots els temps, amb la cançó “I Will Always Love You”. Els altres films on ha participat han estat el film romàntic Waiting to Exhale protagonitzada per Forest Whitaker l’any 1995, The Preacher’s Wife protagonitzada per Denzel Washington; i el film televisiu musical de Disney, Rodgers & Hammerstein’s Cinderella que va obtindré 7 nominacions als Emmy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada