Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 de setembre del 2022

'Heart of Stone'.

El film d’espies protagonitzat per Gal Gadot, Heart of Stone, ha revelat el seu primer tràiler a l’esdeveniment d’aquest dissabte de Netflix, Tudum, que ens dona un primer cop d’ull al pròxim film original de la plataforma.

Gadot va anunciar al setembre de 2021 que havia assumit el paper de Rachel Stone. Els detalls de l’argument del film encara es mantenen en secret, però les fonts del mitjà va descriure el projecte com quelcom semblant a les franquícies d’acció de gran èxit com James Bond o Mission: Impossible.

          

Heart of Stone està dirigit per Tom Harper (The Aeronauts)a partir d’un guió coescrit per Allison Schroeder i Greg Rucka, qui va fer el seu debut cinematogràfic com a guionista amb l’adaptació cinematogràfica de Netflix de la popular sèrie de novel·les gràfiques de fantasia The Old Guard.

Heart of Stone també està protagonitzat per Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, Sophie Okonedo, Jing Luis i Paul Ready. El film està produït per David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger de Skydance, i Granger i Goldberg supervisen el projecte en nom del estudi. Els productors són Gadot, Jaron Varsano, Bonnie Curtis i Julie Lynn a través de la seva companyia Pilot Wave, amb Harper, Rucka i Patty Whitcher com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada