Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de setembre del 2022

'IF'.

L’actor i director de A Quiet Place, John Krasinski, ha utilitzat Instagram per a confirmar que la producció del pròxim film de comèdia i fantasia IF de Paramount Pictures ha començat oficialment. El film està protagonitzat per Krasinski i Ryan Reynolds, i farà el seu debut el 24 de Maig de 2024.

La seva actual data d’estrena als cinemes serà la mateixa que un altre film d’alt perfil, parlem de la preqüela de Mad Max: Fury Road, Furiosa, protagonitzat per Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth.

IF (anteriorment titulat Imaginary Friends) està essent escrit i dirigit per John Krasinski (A Quiet Place films), basat en la seva idea original sobre el viatge d’un nen per a redescobrir la seva imaginació.

Al costat de Krasinski i de Reynolds estan l’ex alumne de The Office Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge (Indiana Jones 5) i la veterana de Harry Potter Fiona Shaw, al costat del debutant de Minari Alan Kim, Cailey Fleming (The Walking Dead) i el guanyador del Oscar Louis Gossett Jr. (Watchmen).

El projecte ha estat en desenvolupament des de 2019, i Paramount Pictures va guanyar els drets del projecte en una guerra d’ofertes contra diversos estudis. Està produït per Krasinski, Allyson Seeger i Andrew Form a través de la seva companyia Sunday Night, al costat de Reynolds per a Maximum Effort. George Dewey també ha estat nomenat productor executiu a través de Maximum Effort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada