Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de setembre del 2022

'Avengers: The Kang Dynasty'.


Abans de l’estrena de Ant-Man and the Wasp: Quantumania, l’escriptor Jeff Loveness ja ha trobat el seu pròxim projecte de Marvel Studios. Des de Deadline ens informen de que Loveness ha estat escollit oficialment per escriure el cinquè film de Avengers, Avengers: The Kang Dynasty. El projecte el reunirà amb el malvat principal interpretat per Johnathan Majors, qui farà el seu gran debut oficial a Quantumania l’any que ve.

Avengers: The Kang Dynasty estarà dirigit pel director de Shang-Chi, Destin Daniel Cretton, qui actualment també està treballant amb Marvel Studios en la seva adaptació en forma de sèrie live-action de Wonder Man. Actualment, el film està programat per estrenar-se als cinemes el 02 de Maig de 2025, després serà seguida en breu per Avengers: Secret Wars el 07 de Novembre de 2025.

Segons el director de Marvel Studios, Kevin Feige, durant el panell de la passada Comic Con, ambdós films estan actualment planificats per a ser el films finals de la fase 6 del MCU que començarà amb la introducció dels Quatre Fantàstics al UCM.

Duarant el final de temporada de Loki la sèrie de Disney+, Kang (Interpretat per Majors) va ser presentat, preparant l’escenari per que aparegués qui molts fans creien que seria el pròxim “gran malvat” del UCM, Kang the Conqueror (Kang el Conqueridor). El nom de Kang Dynasry també provablement es refereixi a una sèrie de còmics de 16 volums de Marvel que va veure a Kang i al seu fill, Marcus, planejant conquerir la terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada