Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de setembre del 2022

'Joker: Folie à Deux'.


El repartiment de la molt esperada seqüela del Joker de Joaquin Phoenix, Joker: Folie à Deux, està creixent ja que des de Deadline ens informa que Brendan Gleeson s’unirà a la seqüela.

Gleeson s’unirà a un repartiment que presentarà el retorn de Joquin Phoenix com el Joker, Lady Gaga com a Harley Quinn i Zazie Beetz provablement també torni a interpretar a Sophie Dumond. Actualment no està clar quin personatge interpretarà Gleeson, el qual la producció del film començarà a finals d’aquest any i la seva data d’estrena està previst per al 04 d’octubre de 2024.

Brendan Gleeson es millor conegut per la seva interpretació de Alastor Moody en els films de Harry Potter, però no és aliè al món de Hollywood en general, ja que va guanyar tres premis IFTA, dos premis British Independent Film i un Primetime Emmy al llarg de la seva carrera. El seu pròxim paper arribarà dintre d’aquest any en el film The Banshees of Inisherin, que tindrà la seva estrena mundial en el Venice Film Festival.

Si bé no es sap molt sobre aquesta seqüela, les informacions anteriors han insinuat que serà un musical fins a cert punt, tot i que els detalls exactes segueixen sent escassos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada