Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de setembre del 2022

'Thunderbolts'.


Marvel Studios va tancar el seu aparador en la D23 Expo el dissabte amb la revelació de l’equip que formarà el seu pròxim film de Thunderbolts.

El pròxim film ha estat objecte de molts rumors últimament, però el president de Marvel Studios, Kevin Feige, finalment va revelar qui estarà en l’equip compost principalment per a supermalvats i antiherois. El grup inclourà a la Contessa Valentina Allegra de Fontaine (julià Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Yelena Belova/Black Widow (Florence Pugh) i The Winter Soldier (Sebastian Stan).

A continuació podeu veure’n una imatge del grup...


Actualment, l’argument del film és relativament desconegut, però provablement cercarà adaptar la història general dels còmics, que gira en torn a un grup de supermalvats que participen en missions del govern.

La història de Schreier com a director no és extremadament extensa, ja que el cineasta sols ha treballat a Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada de 2021 de Chance the Rapper’s Magnificent Coloring World Tour. Abans del seu treball a Hollywood, ha treballat amb artistes de la talla de Francis and the Lights, Selena Gomez, Justin Bieber, Haim, Baby Kemm i Kanye West.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada