Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de setembre del 2022

'Ironheart'.


Segons Deadline, la prometedora actriu Regan Aliyah ha estat seleccionada per a unir-se a Dominique Thorn en la pròxima sèrie de Marvel Studios, Ironheart. Més detalls sobre el seu personatge per ara es mantenen en secret.

A més de la sèrie del Univers Cinematogràfic Marvel, Aliyah també la podrem veure en la pròxima sèrie regular de comèdia dramàtica sobre l’adolescència de Netflix XO, Kitty, que és el primer spin-off del servei de streaming de la popular trilogia All The Boys I’ve Loved.

Ironheart estarà protagonitzada per Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk), qui interpretarà a Riri Williams. Al costat de Thorne hi podem trobar a Anthony Ramos (In the Heights), Manny Montana (Good Girls) i Lyric Ross (This is Us).

Riri Williams (Thorne) es descriu com “una adolescent brillant que, en els còmics, va construir la seva pròpia versió del vestit de Iron Man en un dormitori del MIT”. En els còmics, a vegades substitueix a Tony Stark com a Iron Man. El personatge en el que es basa la sèrie va ser creat per l’escriptor Brian Michael Bendis i l’artista Mike Deodato, i va fer el seu debut per primer cop a Invincible Iron Man Vol.2 #7 al 2016.

Thorne veurà per primer cop al seu personatge arribar al Univers Cinematogràfic Marvel, en la molt esperada seqüela Black Panther: Wakanda Forever.

Chinaka Hodge (Snowpierce) és l’escriptora principal de Ironheart. Estarà dirigida per Sam Bailey i Angela Barnes, amb la producció executiva de Ryan Coogler a través de la seva productora Proximity.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada