Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de setembre del 2022

'Knock at the Cabin'.

Universal Pictures finalment ha publicat el tràiler oficial de Knock at the Cabin, el nou thriller de terror de M. Night Shyamalan, protagonitzat per Dave Bautista i Jonathan Groff. El film arribarà als cinemes el 03 de febrer de 2023.

El tràiler de Knock at the Cabin, comença amb una família feliç de tres persones que passen les seves vacances en una cabana apartada. Tot i això, les seves vacances es veuen interrompudes per la sobtada arribada de quatre estranys armats que afirmen ser els missatgers del apocalipsis. Dirigits per Leonard (Bautista), els hi van explicar a la família que han de prendre una decisió difícil per a evitar la pròxima fi del món.

A continuació podeu veure’n el tràiler  i el cartell...

          

          


Basat en la noevl·la de Paul Tremblay de 2018, Knock at the Cabin està escrit i dirigit per M. Night Shyamalan. El film està protagonitzat per Dave Bautista (Guardians of the Galaxy Vol.3), Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Old), la nouvinguda Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women) i Rupert Grint (Servant).

“Mentre està de vacances en una cabana remota, una nena i els seus pares, són presos com a hostes per quatre estranys armats que exigeixen a la família que prengui una decisió impensable per a evitar el apocalipsis”, diu la sinopsis. “Amb accés limitat al món exterior, la família ha de decidir en que creu abans de que tot es perdi”.

Knock at the Cabin és una producció de Shyamalan i Ashwin Rajan a través de la seva companyia Blinding Edge Pictures al costat de Marc Bienstock. Els productors executius són Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos i Ashley Fox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada