Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 de setembre del 2022

'Hellraiser'.

Hulu ha publicat el tràiler oficial de Hellraiser la seva pròxima reinvenció del clàssic de terror de Clive Barker de 1987 i protagonitzat per Jamie Clayton com el nou Pinhead. L’estrena del film està programat per al 07 d’octubre.

El tràiler ens ofereix el nostre primer cop d’ull al retorn de la icònica caixa trencaclosques, que està essent feta servir per un home ric per al seu benefici al enganyar a les víctimes desprevingudes per a que resolguin el trencaclosques per si mateixos. També destaca el retorn dels letals cenobites mentre segueixen sembrant el caos entre aquells que volen desfermar les seves pors.

          


El remake de Hellraiser està dirigit per David Bruckner (The Ritual, The Nighthouse) a partir d’un guió escrit per Ben Collins i Luke Piotrowski, basat en el tractament de la història de David S. Goyer. El repartiment inclou a Odessa A’zion, Jamie Clayton, Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn, Aoife Hinds, Jason Liles, Yinka Olorunnife, Selina Lo, Zachary Hing, Kit Clarke, with Goran Visnjic i Hiam Abbass.

“En el film, una jove que lluita contra l’addicció pren possessió d’una antiga caixa de trencaclosques, sense saber que el seu propòsit és convocar als cenobites, un grup de sàdics essers sobrenaturals d’un altre dimensió”, diu la sinopsis.

El film està produït per Goyer, Barker, Marc Toberoff i Chris Stone, amb Gary Barber, Peter Oillataguerre i Todd Williams com a productors executius. És una producció de Spyglass Media Group.

La franquícia Hellraiser es basa en la novel·la de terror de Clive Barker titulada The Hellbound Heart. Estrenada l’any 1987, el primer film va explicar la història d’una esposa infidel que intenta ajudar al seu amant mort a escapar del infern. Pinhead és el malvat de la franquícia, que lidera als dimonis sadomasoquistes anomenats cenobites, que són convocats a través d’una antiga caixa de trencaclosques. Degut als seus seguidors de culte, la van seguir nou seqüeles més.

El pròxim remake del film no és l’únic actualment en procés, ja que HBO també està desenvolupant una adaptació a sèrie de Hellraiser, amb Clive Barker adjunt com a productor executiu, i David Gordon Green llest per a dirigir diversos episodis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada