Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de setembre del 2022

'Interview With the Vampire'.

AMC Studios ha presentat el tràiler complet de Interview Withe the Vampire, la seva pròxima adaptació en forma de sèrie de la novel·la gòtica sobrenatural clàssica de Anne Rice del mateix nom. El seu debut està programat per al 02 d’octubre a AMC i AMC+.

El tràiler destaca la complicada relació de Louis amb el carismàtic Lestat, el vampir que va seduir a Louis ca ha la obscuritat en un intent de convertir-lo en el seu company immortal. Destaca la lluita de Louis per a matar humans, així com l’arribada de Claudia a les seves vides.

          

El nominat al Emmy Rolin Jones (Friday Night Lights, Weeds, Perry Mason) ha escrit, n’és el showrunner i el productor executiu sota el seu contracte amb AMC Studios. El guanyador del Oscar Mark Johnson (Breaking Bad, Better Call Saul, Rain Man), sota el seu propi contracte general amb AMC Studios, també n’és productor executiu. Anne Rice i Christopher Rice actuen com a productors executius.

La història comença a l’actualitat, on el vampir centenari Louis de Pointe du Lac narra la seva vida a un reporter, començant quan Lestat de Lioncourt el va convertir amb vampir abans de començar la seva vida junts.

Després de l’adquisició per part de l’empresa dels drets de la sèrie de llibres de Anne Rice The Vampir Chronicles i The Lives of the Mayfair Witches, s’informa que Johnson liderara els plans de AMC per a desenvolupar la col·lecció de Rice per a televisió i el servei de streaming. L’acord d’adquisició de AMC de les obres de l’autora més venuda abasta 18 títols entre cada sèrie de llibres. Interview with the Vampire és sols el primer títol de la col·lecció que es desenvoluparà i donarà llum verda a la sèrie.

La primera adaptació de Interview with the Vampire va resultar el primer film homònim dirigit per Neil Jordan. Rice va treballar en el guió del film que va ser nominat al Oscar l’any 1994. Va estar protagonitzat per Brad Pitt, Tom Cruise, Kristen Dunst, Christian Slater i Antonio Banderas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada