Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de setembre del 2022

'Chuky Season 2'.

Syfy i USA Network han publicat el tràiler oficial de la segona temporada de la sèrie de terror slasher Chucky, el qual el seu retorn està programat per al 05 d’octubre.

El tràiler de la segona temporada de Chucky presenta a Jake, Devon i Lexy quan es veuen obligats a canviar-se a un internat catòlic, on s’espera que siguin reformats pels seus “pecats”. Mentre tant, Chucky cerca venjar-se dels que van impedir realitzar els seus plans durant la primera temporada. El tràiler també ens dona un cop d’ull previ del retorn dels fills de gènere fluid de Chucky i Tiffany, Glen i Glenda.

          


“Després de que el seu pla diabòlic per a envair els hospitals infantils de Estats Units va ser frustrat en la primera temporada, Chucky ara cerca venjar-se d’aquells als que considera responsables: els adolescents supervivents Jake, Devon i Lexy, al costat de la seva ex Tiffany, ara el seu enemic jurat”, diu la sinopsis. “Mentre tant, pot ‘Jevon’ sortir endavant com a parella davant l’adversitat en la seva nova escola catòlica, sense destacar un nou atac de terror del ninot demoníac?”.

La sèrie Chucky per Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson i Alyvia Alyn Lind al costat de Devon Sawa, Lexa Doig i Barbara Alyn Woods, al costat dels veterans de la franquícia Brad Dourif, Jennifer Tilly i Fiona Courif.

Chucky ha estat creada i produïda per el creador  de la franquícia Don Mancini, qui també n’és productor executiu i director. Els productors executius són el productor de la franquícia i creador dels ninots David Kirschner i Nick Antosca a través de la seva productora Eat the Cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada