Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de setembre del 2022

'Elemental'.

Pixar/Disney han anunciat en la D23Expo els actors que posaran veu als personatges de Elemental. El director del film, Peter Sohn, i la productora Denise Ream, que van col·laborar anteriorment a The Good Dinosaur, van anunciar el càsting ja que van pujar al escenari els actors Mamoudou Athie (Jurassic World Dominion) i Leah Lewis (The Half of It). Notícia des de Deadline.

Inspirat en la infància de Sohn a Nova York, Elemental gira al voltant dels viatge d’una parella poc comú, “Ember (Lewis) i Wade (Athie), en una ciutat on els residents del foc, l’aigua, la terra i l’aire viuen junts”, diu la sinopsis. “La ardent jove i el noi que segueix la corrent estan a punt de descobrir quelcom elemental: quan tenen realment en comú”.


“La idea [Elemental] va començar meus pares que van migrar de Corea a principis de la dècada de 1970, no tenien família ni res, van construir una efervescent botiga de queviures en el Bronx”, va dir Sohn en un comunicat. “Vam ser entre moltes famílies que es van aventurar a una nova terra amb esperances i somnis, tots barrejant-nos en un gran bol de cultures, idiomes i preciosos veïnats petits”.

Pixar va presentar el primer art conceptual del film al mes de maig, el qual podeu veure a continuació, i durant la D23Expo va presentar el primer avanç que consisteix principalment en preses de treball en progres, així com un clip completament acabat.

Programat per arribar als cinemes el 16 de Juny de 2023, Elemental estarà dirigit per Peter Sohn (curtmetratge Partly Cloudy). Estarà produït per Denise Ream (Cars 2), qui va treballar amb Sohn a The Good Dinosaur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada