Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de setembre del 2022

'Glass Onion: A Knives Out Mystery'.

Glass Onion: A knives Out Mystery, la seqüela de Knives Out de 2019, ha sortit el primer avanç abans de la seva estrena del 23 de Desembre de 2022.

El film també tindrà una estrena als cinemes limitat en una data que s’anunciarà més endavant. Està programat per a fer el seu debut mundial en el Toronto International Film Festival aquest dissabte 10 de setembre i tancarà el BFI London Film Festival al mes d’octubre.

A continuació podeu veure’n l’avanç i un primer cartell...

          


A Glass Onion, el títol és un homenatge a la cançó clàssica dels Beatles, el detectiu Benoit Blanc (Daniel Craig) viatja a Grecia “per a dissipar els dubtes d’un misteri que involucra a un nou ampli repartiment de sospitosos”, segons el resum.

A més de Craig, Glass Onion està protagonitzat per Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick i Madelyn Cline, amb Kate Hudson i Dave Bautista.

Johnson escriu i dirigeix i produeix amb Ram Bergman. El productor executiu és Tom Karnowski.

Segons Johnson, la “inclinació de Blanc per la grandiloqüència es deu en part al títol del film, que rendeix homenatge a la cançó dels Beatles de 1968 del mateix nom”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada