Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de setembre del 2022

'Fantastic Four'.


Després del recent anunci del seu director, el molt esperat film dels Quatre Fantàstics (Fantastic Four) de Marvel Studios, ara ja ha trobat als seus escriptors i des de Deadline ens informen de que Jeff Kaplan i Ian Springer han signat per escriure’n el guió.

La informació assenyala que ambdós escriptors han estat involucrats en el desenvolupament del film Fantastic Four des de fa algun temps i han estat treballant juntament amb el president de Marvel Studios, Kevin Feige, per a delinear on encaixarà el film juntament amb altres projectes del Univers Cinematogràfic Marvel. Ara, assenyala també la informació, que el trio de Kaplan, Springer i el director Matt Shakman treballaran junts per a alinear les seves visions abans de escriure’n el guió.

El duo d’escriptors no té un gran catàleg de crèdits, amb els seus pròxims dos films, Disaster Wedding i K-Pop: Lost in America, en preproducció en aquest moment. Abans d’això, la parella va escriure el film de 2014 The Last of the Great Romantics, així com el film de 2013 Bert and Arnie’s Guide to Friendship.

Kevin Feige va parlar per primer cop de Fantastic Four de Marvel Studios durant la Comic-Con de 2019.

Encara no s’ha anunciat el repartiment oficial del film, però l’alumne de The Office, John Krasinski, va fer el seu debut recentment com una variant de Reed Richards/Mr. Fantastic a Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Encara no està clar si Krasinski repetirà el paper en el pròxim film.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics.

El film s’estrenarà als cinemes en la fase 6, el 08 de novembre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada