Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de setembre del 2022

'Heartstopper Season 2'.


Netflix ha anunciat que la producció de la molt esperada segona temporada de Heartstopper ha començat oficialment. La popular comèdia romàntica sobre l’adolescència també ha donat la benvinguda a quatre nous membres al repartiment que s’uneixen a les estrelles principals Joe Locke i Kit Connor. Això inclou a Leila Khan com a Sahar Zahid, Jack Barton com el germà gran de Nick, David Nelson, Bradley Riches com James McEwan i Nima Taleghani com el Sr. Farouk.

Heartstopper es basa en les novel·les gràfiques del mateix nom de Alice Oseman. Escrit i creada per Oseman, la sèrie es descriu com una celebració del amor, l’amistat i l’alegria queer.

          

“Noi coneix a noi. Els nois es fan amics. Els nois s’enamoren. Quan el gentil Charlie i Nick, amant del rugby, es coneixen a l’escola de secundaria, ràpidament descobreixen que la seva improbable amistat s’està convertint en un romanç inesperat”, diu la sinopsis oficial. “Charlie, Nick i el seu cercle d’amics han de navegar pel viatge sempre identificable del autodescobriment i acceptació, donant-se suport mútuament mentre aprenen a torbar el seu jo més autèntic”.

La sèrie està protagonitzada per Kit Connor com a Nick, Joe Locke com a Charlie, Yasmine Finney com a Elle Argent, Corinna Brown com a Tara Jones, William Gao com a Tao Xu i Tobie Donovan com a Isaac Henderson. Al seu costat estan Jenny Walser, Sebastian Croft, Cormac Hyde-Corrin, Fisayo Akinade i Chetna Pandya, amb Stephen Fry i Olivia Colman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada