Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de setembre del 2022

'Mr. Harrigan's Phone'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de Mr.Harrigan’s Phone, la pròxima adaptació cinematogràfica de Blumhouse de la novel·la homònima de Stephen King. El film de terror està programat per a fer el seu debut el pròxim 05 d’octubre.

El tràiler de Mr.Harrigan’s Phone presenta a Jaden Martell interpretant a Craig, un adolescent assetjat que entaula amistat amb el ric Mr. Harrigan. Després de la seva mort, Craig intenta trucar al número del Sr. Harrigan com una forma de bregar  amb l’empitjorament de la intimidació que està experimentant al explicar-li a seu difunt amic ancià sobre les persones que li han fet mal.

          

          

L’adaptació cinematogràfica de Mr. Harigan’s Phone estarà escrit i dirigit per John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks). El film està protagonitzat per Donald Sutherland i Jaden Martell, que no és aliè a les adaptacions de Stephen King, ja que anteriorment va protagonitzar l’exitosa franquícia It. A ells s’uneixen Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Cyrus Arnold, Thomas Francis Murphy, Colin O’Brien, Daniel Reece, Peggy J. Scott, entre d’altres.

“Quan Craig, un nen que viu en un petit poble, es fa amic del Sr. Harrigan, un multimilionari d’edat avançada i solitari, els dos comencen a formar un vincle poc provable sobre el seu amor pels llibres i la lectura”, diu la sinopsis. “Però quan el Sr. Harrigan mor, Craig descobreix que no tot està mort i desaparegut i estranyament es troba capaç de comunicar-se amb el seu amic a través del iPhone en aquesta història sobrenatural de l’adolescència que mostra certes connexions mai estan perdudes”.

Està produït per Murphy, Jason Blum i Carla Hacken, amb Chris McCumber, Jeremy Gold i Scott Greenberg com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada