Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 de setembre del 2022

'The Crow'.


Exclusiva des de The Hollywood ReporterThe Crow serà la primera gran producció internacional que es filmarà en els recent inaugurats estudis Penzing Studios, un estudi de fons obert recentment en una antiga base de la força aèria a Penzing, 30 milles al oest de Munich. Tota la producció virtual de The Crow es realitzarà a Penzing, amb rodatges als exteriors a Praga i Munich. La producció també durà a terme la major part del seu treball de creació d’actius digitals i VFX a Bavaria, Alemanya.

El reboot de The Crow estarà protagonitzat per Bill Skarsgard, qui va interpretar a Pennywise en el film de terror It, en el paper principal interpretat originalment per Brandon Lee, qui va morir “accidentalment” en el set durant la producció del primer film. Danny Houston coprotagonitzarà.

De la mateixa manera que l’original, el The Crow de Sanders també estarà inspirat en el còmic de James O’Barr de 1989, que va presentar al personatge de El Corb: un home brutalment assassinat que torna a la vida com un venjador no mort que cerca justícia.

El film de 1994 va ser un èxit de crítica i taquilla i va obtenir un fervent seguiment de culte. La van seguir un total de tres films, tots amb diferents protagonistes: The Crow: City of Angels (1996), amb Vincent Perez; The Crow: Salvation (2000) protagonitzat per Eric Mabius; i The Crow: Wicked Prayer (2005), amb Edward Furlong. Mark Dacascos va protagonitzar una versió en forma de sèrie de televisió de la dècada dels 90’s. Des de Wicked Prayer, hi ha hagut diferents intents de reviure la franquícia, tots els quals van acabar en un infern en el procés de desenvolupament.

Els directors Stephen Norrington (Blade), F. Javier Gutiérrez (Before the Fall) i Corin Hardy (The Nun) han intentat en diverses ocasions catapultar The Crow. Chris Evans es va unir per a protagonitzar la versió de Gutiérrez, Jason Momoa en la versió de Hardy. Però una i un altre vegada, els reinicis de The Crow es van estimbar en l’intent. Més recentment, una informació d’un desacord amb Sony per problemes financers va dur a la sortida de Hardy i Momoa.

El nominat al Oscar Zach Baylin (King Richard) ha escrit el guió del nou film de The Crow. FKA Twings també protagonitzarà. Molly Hassell, Victor Hadida, John Jencks i Edward R. Pressman produeixen el film, que Film Nation està venent en tot el món fora de Nord-Amèrica, on CAA Media Finance té els drets.

Occupant Entertainment, amb seu a Munich, la productora del cofundador de Penzing Studios, Joe Neurauter, també coproduirà a través d’una empresa conjunta amb Maze Pictures de Philipp Kreuzer, i ha organitzat el finançament de subvencions del organisme de fiançament estatal regional FF Bayern a través del seu programa especial per a coproduccions internacionals.

“Amb The Crow, Penzing Studios ha tingut un gran inici. És una forta senyal de que la combinació única d’un lot i instal·lacions de classe mundial, l’experiència tecnològica i de producció de Vanguardia i les atractives oportunitats de finançament són un gran atractiu per als principals projectes i participants del món”, va dir Neurauter. “Dona una idea del centre de producció digital que pretenem construir aquí en els pròxims anys”.

The Crow serà un projecte emblemàtic de Penzing Studios, que actualment està ampliant les seves instal·lacions amb plans de convertir els antics hangars d’avions en 12 estudis de so amb un total de 270.000ft (25.083,82m2) d’espai de producció. L’enfocament de Penzing està en la producció digital i virtual, però el estudi també compte amb una milla quadrada de “pati del darrera” amb diverses ubicacions pràctiques, inclòs un hospital totalment equipat recentment inaugurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada