Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’agost del 2022

'Secret Invasion'.

Samuel L. Jackson ha utilitzat Instagram per a confirmar que la producció de les noves preses per a la pròxima sèrie de Disney+ de Marvel Studios, Secret Invasion, s’ha completat oficialment. A principis d’aquest mes, es va confirmar que la pròxima sèrie del UCM formarà part de la fase cinc i actualment està en camí de debutar a principis de 2023.

Secret Invasion de Disney+ es desenvolupa com una sèrie de esdeveniments creuats que mostren una facció de Skrulls que canvien de forma i que han estat infiltrant-se entre els habitants de la terra durant anys. La sèrie estarà protagonitzada per el pilar del UCM Samuel L. Jackson, qui repeteix el seu paper de Nick Fury per dotzena vegada en live-action des de que el va interpretar per primer cop al 2008 a Iron Man. S’associarà amb Ben Mendelson (Captain Marvel), qui retornarà com a Talos, el mig líder dels Skrulls.

A ells se’ls uneix els nouvinguts al UCM Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami) com el malvat principal de la sèrie, Olivia Colman (The Crown), Emilia Clarke (Game of Thrones), Killian Scott (Dublin Murders), Christopher McDonald (Happy Gilmore) i Carmen Ejogo (Fantastic Beasts), al costat de la veterana del UCM Cobie Smulders mentre repeteix el seu paper de Maria Hill.

Publicat per primer cop el Juny de 2008 i que abasta vuit números escrits per Brian Michael Bendis, dibuixada a llapis per Leinil Francis Yu, entintada per Mark Morales i acolorida per Laura Martin, la sèrie crossover limitada de vuit parts centrada en una invasió subversiva a llarg termini de la Terra pels Skrulls, un grup de canvia formes alienígena que han substituït en secret a molts superherois en l’Univers Marvel amb impostors durant un període d’anys, abans de la invasió.

La sèrie és una producció executiva de Kyle Bradstreet (Mr.Robot), amb el director de Let Him Go Thomas Bezucha i Ali Selim (The Looming Tower) com a directors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada