Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 d’agost del 2022

'The Family Plan'.

Segons Deadline, el nominat al Globus d’Or, Mark Wahlberg, ha signat per al paper principal en Apple Original Films i Skydance, el nou llargmetratge titulat The Family Plan, que es descriu com una comèdia d’acció sobre un pare aparentment normal el qual el seu passat torna per a martiritzar-lo.

The Family Plan estarà dirigit per Simon Cellan Jones, qui es reunirà amb Wahlberg després de treballar junts en el pròxim film Arthur the King. El projecte està escrit per David Coggeshall.

“El film explica la història d’un pare suburbà que ha de fugir amb la seva família quan el seu passat l’atrapa”, diu la sinopsis.

Wahlberg no és aliè al gènere d’acció, ja que anteriorment ha protagonitzat  The Big Hit, The Corruptor, Planet of the Apes, The Italian Job, Max Payne i més. Ha estat vist per últim cop en l’adaptació live-action de Uncharted de Sony i en la comèdia de Netflix Me Time amb Kevin Hart.

The Family Plan estarà produït per Wahlberg i Stephen Levinson a través de la seva companyia Municipal Pictures al costat de David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger per a Skydance.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada