Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de juliol del 2023

'30 Monedas Temporada 2'.

El tràiler de 30 Monedes Temporada 2, confirma que la sèrie de terror de Max tornarà al mes d’octubre. La pròxima temporada de vuit episodis es transmetrà a HBO, a més d’estar disponible per al servei de Max.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          


La sèrie “segueix al pare Vergara (Eduard Fernández), un exorcista, enviat per l’església, per a convertir-se en el sacerdot local de Pedraza, un poble remot a Espanya”, segons diu la sinopsis oficial. “Quan un terror inexplicable comença assolar la comunitat idíl·lica, la veterinària local Elena (Megan Montaner) i l’alcalde del poble, Paco (Miguel Angel Silvestre), formen una aliança poc provable per a comprendre l’origen dels esdeveniments estranys i demoníacs”.

L’argument de la segona temporada diu el següent: “La majoria dels residents de Pedraza, un poble remot a Espanya plegat d’esdeveniments inexplicables i demoníacs, han perdut el cap i estan confinats en un hospital psiquiàtric. Elena (Megan Montaner) resta en coma en un llit del hospital de Madrid; Paco (Miguel Angel Silvestre), destrossat pels remordiments, intenta cuidar-la. A mesura que l’horror s’intensifica al seu voltant, el nostre grup d’herois ha d’enfrontar-se a un nou misteriós enemic (Paul Giamatti), algú tan pervers que inclús el diable tem”.

El repartiment de la segona temporada de 30 Monedes està compost per Eduard Fernández, Macarena Gómez, Pepón Nieto, Cósmico Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo, Manuel Tallafé. A més del nominat al Oscar Paul Giamatti, Najwa Nimri també s’uneix al repartiment.

30 Monedes està dirigida per Álex de la Iglesia i coescrita amb Jorge Guerricaechevarría. Els productors executius de HBO Europe són Steve Matthews, Miguel Salvat i Antony Root. Álex de la Iglesia i Carolina Bang són productors executius de Pokeepsie Films. Els serveis de producció de la segona temporada corren a càrrec de Anciana Milenaria S.L., una empresa de Pokeepsie Films. La segona temporada de 30 Monedes s’ha rodat a Espanya, Italia, Estats Units, França i Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada