Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 de juliol del 2023

'Superman: Legacy'.


S’ha revelat nova informació del repartiment de Superman: Legacy de DC Studios, i Nathan Fillion és finalment Green Lantern.

Segons Variety, Fillion interpretarà a l’encarnació de Green Lantern de Guy Gardner en el film que dirigeix i escriu James Gunn. Mentre tant, la protagonista de Dora i la Ciutat Perduda d’Or, Isabela Merced, ha estat escollida com la superheroïna de DC Hawkgirl. Fianlment, l’alumne de X-Men: First Class, Edi Gathegi, ha estat escollit per a interpretar a Mister Terrific.

Fillion, Merced i Gathegi s’uneixen a un repartiment que ja inclou a David Corenswet com a Kal-El/Clark Kent/Superman i Rachel Brosnahan com a Lois Lane. Superman: Legacy serà el primer film en el DC Universe reiniciat per Gunn i DC Studios, co-dirigit per Peter Safran. Fillion va interpretar anteriorment a The Detachable Kid (també conegut com T.D.K) en el film de Gun de 2021, The Suicide Squad, que estava situat en el ara desaparegut DC Extended Universe. Curiosament, Fillion també ha posat veu a l’encarnació de Hal Jordan de Green Lantern en diversos films animats de DC.



*Com a Actualització, dir que Anthony Carrigan s’ha unit també al repartiment de Superman: Legacy. Carrigan ha estat escollit com el superheroi de DC Metamorpho. Carrigan l’hem pogut veure a altres sèries de televisió com ara Barry, Gotham i The Flash, i en films com Bill & Ted Face the Music i Fatherhood.

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent de Smallville, Kansas. Ell és l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que veu la bondat com quelcom passat de moda”.

La primera fase del nou Univers de DC, anomenada Capítol U: Déus i Monstres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclou a Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin anomenat The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulada Supergirl: Woman of Tomorrow, un film de Swamp Thing i diverses sèries de televsió.

S’espera que la producció comenci a principis de 2024, just en el camí per a la seva estrena actualment programat per al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada