Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 de juliol del 2023

'Benedict Cumbarbatch & Doctor Strange'.


Aparentment, Benedict Cumberbatch no ha acabat d’interpretar al Doctor Strange en el Univers Cinematogràfic de Marvel. L’actor recentment ha insinuat el seu retorn en un nou film el pròxim any.

“Hi ha algunes aventures de Marvel en procés el pròxim any”, va dir Cumberbatch mentre era convidat a la sèrie d’oradors a JW3.

No està clar si Cumberbatch es refereix a una seqüela independent de Doctor Strange o si apareixerà en un altre film del UCM com ara Avengers: The Kang Dynasty, que s’ha endarrerit recentment.

Cumberbatch va interpretar per primer cop al Dr. Stephen Strange en el film individual de 2016. L’actor repetiria el seu paper a Thor: Ragnarok (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019), Spider-Man: No Way Home (2021) i Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022).

Va ser a Multiverse of Madness, que en una escena post-crèdits va insinuar un possible futur per a Doctor Strange. En una de les escenes, Charlize Theron interpreta al personatge anomenat Clea i li diu a Doctor Strange que “a ocasionat una incursió i ho arreglarem”. Quan Clea li pregunta a Strange si té por, ell diu: “Gens ni mica”.

L’escriptor de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Michael Waldron, va parlar una mica sobre el futur de Strange en una entrevista amb Gizmodo al dir: “Sabíem que volíem presentar a Clea. Ella és el gran amor de Strange en els còmics i vaig notar que Strange no estava en el punt al començament del nostre film en el que estava llest per a conèixer l’amor de la seva vida. Semblava que teníem que tancar el cercle amb ell i Christine Palmer. I així, després de que ella li va donar la seva saviesa per a no tenir por d’estimar a algú, sentíem que teníem raó al provocar el que podria ser eventualment entre ell i Clea”.

Podeu veure l’entrevista de Cumberbatch a continuació...

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada