Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de juliol del 2023

'A Haunting in Venice'.

20th Century Studios ha publicat el nou tràiler de A Haunting in Venice la pròxima tercera entrega de les adaptacions de Agatha Christie, que presenta el retorn de Kenneth Branagh com el detectiu Hercule Poirot. El film està programat per arribar als cinemes el 15 de setembre.

El tràiler destaca el pròxim cas esgarrifant de Hercule Poirot sobre un misteri sobrenatural que involucra una sessió d’espiritisme que ha sortit malament. Mostra a Poirot essent reclutat per un vell amic per ajudar-lo a determinar si Mrs Reynolds (Michelle Yeoh) el personatge psíquic és fals o no. Tot i això, sembla que Poirot tindrà dificultats per a refutar lo sobrenatural, ja que el tràiler mostra al detectiu espantat per diversos encontres estranys.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un nou cartell...

          

          


“Ambientat en l’esgarrifosa Venècia posterior a la Segona Guerra Mundial en la vigília de Tots Sants, A Haunting In Venice és un misteri aterridor que presenta el retorn del cèlebre detectiu Hercule Poirot. Ara retirat i vivint en un exili auto-imposat en la ciutat més glamurosa del món, Poirot assisteix a contracor a una sessió de espiritisme en un palau embruixat i en runes. Quan un dels convidats és assassinat, el detectiu es veu immers en un sinistre món d’ombres i secrets”.

El film està dirigit per Branagh a partir d’un guió escrit per Michael Green, basat en la novel·la de Christie de 1969 Halloween Party. El film està protagonitzat per Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once), Jamie Dornan (Belfast), Tina Fey (30 Rock), Kelly Reilly (Yellowstone), Kyle Allen (Rosaline), Camille Cottin (Call My Agent), Jude Hill (Belfast), Ali Khan (6 Underground), Emma Laird (Mayor of Kingstown), i Riccardo Scamarico (Caravaggio’s Shadow).

A Haunting In Venice, el tercer film del estudi basat en una novel·la de Christie, reuneix al equip de cineastes darrera de Murder on the Orient Express de 2017 i Death on the Nile de 2022 i inclou a Branagh, Green, la productora Judy Hofflund i la productora executiva Louise Killin i James Prichard, al costat dels cineastes Ridley Scott, Simon Kinberg i Mark Gordon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada