Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de juliol del 2023

'Tron: Ares'.


Després de la incorporació al càsting de Tron: Ares de l’actor Evan Peters, Disney ha anunciat dues noves incorporacions. Ambdues protagonitzaran al costat de guanyador d’un Oscar, Jared Leto, aquest projecte du força temps en desenvolupament. Segons Variety, l’actriu de After Yang, Jodie Turner-Smith i la revelació de Past Lives, Greta Lee, han estat seleccionades per a unir-se al repartiment.

No hi ha detalls del personatge que interpretarà Turner-Smith. Tot i que, s’espera que Lee interpreti a la directora executiva d’una empresa de videojocs i tecnologia, “que té com a objectiu protegir la seva tecnologia que canviarà el món”.

La saga Tron va començar l’any 1982 amb el film de Steven Lisberger i protagonitzat per Jeff Bridges, on va interpretar a Kevin Flynn, un desenvolupador de videojocs que es transporta dintre de la seva pròpia creació i s’uneix a un programa de seguretat anomenat Tron. La saga va continuar amb Tron: Legacy el 2010, dirigit per Joseph Kosinski, qui recentment ha dirigit Top: Gun Maverick. Aquest film va estar protagonitzat per Garrett Hedlund i Olivia Wilde.

Ara, tenim el pròxim tercer film titulat Tron: Ares. Peters, famós pels seus papers de Quicksilver a la saga X-Men i Jeffrey Dahmer a Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story, s’uneix al repartiment. El repartiment també inclou a Jared Leto per a un paper principal.

Tron: Ares estarà dirigit per Joachim Rønning, qui anteriorment va dirigir Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales i Maleficent: Mistress of Evil.

Emma Ludbrook, Jeffrey Springer i Leto produeixen. Russell Allen és productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada