Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de juliol del 2023

'The Nun II'.

El primer tràiler de The Nun II de Warner Bros. Pictures porta al dimoni Valak de tronada al Univers The Conjuring.

The Nun II, que s’estrenarà aquest setembre, marca el pròxim episodi del Univers The Conjuring de Warner Bros. i serveix com una seqüela de The Nun de 2018. El film està dirigit per Michael Chaves, qui també va dirigir The Curse of La LLorona de 2019 i The Conjuring: The Devil Made Me Do It de 2021.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


“1956- França. Un sacerdot és assassinat”, diu la sinopsis del film. “Un mal s’està estenent. La seqüela del gran èxit mundial segueix a la germana Irene quan un cop més es troba cara cara amb Valak, la monja dimoni”.

The Nun II veu a Taissa Farmiga (la germana petita de Vera Farmiga, qui protagonitza els films The Conjuring) torna al paper de la Germana Irene. Jonas Bloquet i Bonnie Aarons també repeteixen els seus respectius papers, mentre que Storm Reid (The Last of Us) i Anna Popplewell (The Chronicles of Narnia) s’uneixen al repartiment.

The Nun 2 estarà dirigit per Michael Chaves (The Curse of La Llorona, The Conjuring: The Devil Made Me Do It) a partir d’un guió escrit per Richard Naing i Ian Goldberg, basat en l’últim esborrany de Akela Cooper. Encara no hi ha més detalls sobre l’argument i els personatges de la seqüela.

El film està produït per James Wan i Peter Safran, amb Gary Dauberman i Michael Clear com a productors executius.

Valak va fer el seu debut a The Conjuring 2 de 2016, abans de protagonitzar un film derivat al 2018. Altres films ambientats en l’univers de The Conjuring inclou a Annabelle 2014, Annabelle: Creation de 2017, The Curse of La LLorona de 2019, Annabelle Comes Home de 2019 i The Conjuring: The Devil Made Me Do It de 2021.

The Nun II s’estrena als cinemes de Nord Amèrica el 08 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada