Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de juliol del 2023

'Deadpool 3'.

Noves fotografies des del set de rodatge de Deadpool 3, han revelat com es veurà el nou vestit de Ryan Reynolds en el pròxim film del Univers Cinematogràfic de Marvel.

Aquest film de superherois serà el tercer film de la saga Deadpool, que veurà oficialment la intergaració de més personatges de X-Men al UCM. Reynolds tornarà mab el seu paper de Wade Wilson/Deadpool al costat de Hugh Jackman com a Wolverine. El film també veurà el retorn d’altres rostres familiars, com ara Morena Baccarin com a Vanessa, Leslie Uggams com a Blind Al, Karan Soni com a Dopinder, Brianna Hildebrand com a Negasonic Teenage Warhead, Shioli Kitshuna com a Yukio i Stefan Kapičić com a Colossus.

A continuació podeu veure les fotos des del set de rodatge...

Deadpool 3 ara està essent escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

Aquest serà el primer film de la franquícia Deadpool que s’estrenarà sota el paraigües de Marvel Studios, després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada