Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de juliol del 2023

'The Marvels'.

Ha sortit una nova tanda d’imatges del pròxim film de Marvel Studios, The Marvels, que ens mostra nous vestits de les tres protagonistes.

Les noves imatges són cortesia de Entertainment Weekly, qui ha compartit una tanda de noves fotografies que mostren un cop d’ull previ. Al costat de les noves presses inclouen a personatges com ara Nick Fury (Samuel L. Jackson) i Dar-Benn (Zawe Ashton), les imatges també mostren els nous vestits per a Captain Marvel (Brie Larson) amb un nou look, Ms. Marvel (Iman Vellani) i Monica Rambeau (Teyonah Parris).

A continuació podeu veure’n les noves imatges...

The Marvels veurà el retorn de la guanyadora d’un Oscar Brie Larson mentre reprèn el seu paper de Carol Danvers/Captain Marvel, a qui els fans van veure per últim cop a Avengers: Endgame. La seqüela estarà dirigida per Nia DaCosta (Candyman), a partir d’un guió escrit per Megan McDonnell.

Al costat de Larson en aquesta seqüela tindrem a l’estrella emergent de WandaVision, Teyonah Parris, com a Monica Rambeau i la nouvinguda al MCU, Iman Vellani, com a Kamala Khan/Ms. Marvel, que ja va debutar en la seva pròpia sèrie aquest any. L’actriu anglesa Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) també ha estat escollida per al paper d’antagonista del film. També hi ha el rumor de que Jude Law podria reprendre el seu paper de Yon-Rogg. Segons les informacions, el popular actor sudcoreà Park Seo-Joon també ha estat escollit per a interpretar a un personatge no revelat.

Captain Marvel va fer el seu debut el 2019, on va recaptar un total de $1,128,462,972, el que la va convertir en el cinquè film més taquiller d’aquell any. També va estar protagonitzat per Samuel L. Jackson i Ben Mendelsohn, els quals protagonitzaran la seva pròpia sèrie de Disney+, Secret Invasion.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada