Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de juliol del 2023

'Nightmares of Nature'.


Segons Deadline, Blumhouse Television està desenvolupant una nova sèrie documental titulada Nightmares of Nature, amb el productor de història natural Plimsoll Productions llest per a produir. El projecte actualment no disposa de cap xarxa o servei de streaming.

“És natural tenir por de les coses que fan soroll per la nit, però Nightmares of Nature no és una projecció de lo sobrenatural. Un cop que comencis a mirar el món natural, trobaràs coses tan aterridores com qualsevol cosa en un film de terror”, va dir el Cap de Plimsoll, Alan Eyres, en un comunicat. “Per a explicar aquesta història, no podíem esperar millors col·laboradors que Blumhouse. La combinació dels millors cineastes de terror del món amb alguns dels millors narradors de la història natural del món és una oportunitat única per a crear un punt d’entrada a la naturalesa més visceral i emocional que qualsevol cosa que haguem vist abans”.

Descrit com un documental de terror sobre la vida silvestre, Nightmares of Nature seguirà a herois animals que lluiten per a sobreviure als horrors de la videa real de la naturalesa. És “una barreja [de] cinema d’història natural a través de una lent de terror”, estarà produït per Jason Blum, Chris McCumber i Gretchen Palek per a Blumhouse al costat de Grant Mansfield de Plimsoll, Alan Eyres, Tom Hugh-Jones i Martha Holmes.

El pròxim projecte no serà la primera aventura de Blumhouse en realitzar una sèrie documental. El estudi ha produït anteriorment documentals de suspens i crim com Smiley Face Killers: The Hunt for Justice for Oxygen de 2019, A Wilderness of Horror de 2020 per a FX i Worst Roommate Ever per a Netflix el 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada