Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 31 de juliol del 2023

'Spy Kids: Armageddon'.

El primer avanç de Spy Kids: Armageddon li dona al pròxim reinici de Robert Rodríguez una data d’estrena, setembre d’enguany.

Netflix ha publicat el primer tràiler de Spy Kids: Aramgedon, un nou film de Netflix dirigit per Robert Rodriguez que reinicia la popular franquícia. El film presenta a Everly Carganilla i Connor Esterson com un parell de germans que descobreixen que els seus pares, interpretats per Gina Rodríguez i Zachary Levi, són espies secrets encoberts que necessiten desesperadament ser rescatats.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          

“Quan els fills dels millors agents secrets del món, sense saber-ho, ajuden a un poderós desenvolupador de videojocs a alliberar un virus informàtic que li dona el control de tota la tecnologia, han de convertir-se en espies per a salvar als seus pares i al món”, diu la descripció de la pel·lícula de Netflix.

La franquícia Spy Kids va començar el 2001. En el primer film de la saga, els germans Carmen (Alexa Vega) i Juni Cortez (Daryl Sabara) s’embarquen en una missió per a salvar als seus pares, interpretats per Antonio Banderas i Carla Gugino, del amfitrió d’un retorçat programa de televisió infantil, Floop (Alan Cumming) i la seva illa de peculiars invents.  

Una seqüela, Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams, va arribar el 2002, seguida de Spy Kids 3-D: Game Over el 2003 i Spy Kids: All the Time in the World el 2011. Els quatre films van ser escrits i dirigits per Robert Rodríguez. Una sèrie animada, Spy Kids: Mission Critical es va estrenar a Netflix el 2018 i va tenir dues temporades.

“Tenim un nou repartiment realment divertit, Gina Rodríguez i Zachary Levi són meravellosos junts, i els nostres nous Spy Kids, Connor i Everly són simplement màgics”, va dir Rodríguez a la revista People sobre el nou film. “Són súper talentosos i molt divertits de veure”.

Va afegir: “Acabo d’escoltar de tantes famílies que han gaudit d’aquests films al llarg de les seves vides. I ara molts nens que van gaudir dels primers films quan eren nens, ara són pares i gaudeixen compartint-les amb els seus fills”.

Spy Kids: Armageddon s’estrenarà a Netflix el proper 22 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada