Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 2 de juliol del 2023

'Retribution'.

S’ha revelat el tràiler oficial de Retribution el pròxim thriller d’acció de Lionsgate i Roadside Artractions, protagonitzat per Liam Neeson. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 25 d’agost.

El tràiler presenta a Neeson com un executiu bancari que ha de trobar la manera de salvar la seva vida i la dels seus fills després de descobrir que algú va col·locar una bomba sota del seu cotxe. La bomba s’activarà si decideixen deixar el cotxe. La misteriosa persona que truca també l’incrimina per la mort del seu millor amic, el que complica la situació.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          


“Quan una persona misteriosa posa una bomba sota el seient del seu cotxe, Matt Turner (Neeson) comença una persecució a gran velocitat per la ciutat per a completar una sèrie especifica de tasques”, diu la sinopsis. “Amb els seus fills atrapats en el seient del darrera i una bomba que explotarà si surten del vehicle, un viatge normal ala feina es converteix en un retorçat joc a vida o mort mentre Matt segueix les instruccions cada cop més perilloses del estrany en una carrera contra temps per a salvar a la seva família”.

Retribution està dirigit per Nimrod Antal a partir d’un guió escrit per Christopher Salmanpour. Es descriu com un thriller immersiu de rellotgeria que atrapa al públic en un viatge de redempció i venjança d’alt voltatge.

Al costat de Neeson també tenim a Matthew Modine (Stranger Things), Noma Dumezweni (The Little Mermaid), Jack Champion (Avatar: The Way of Water), Lilly Aspell, Embeth Davidtz (Schindler’s List), i Arian Moayed (Succession). Els productors són Andrew Rona, Alex Heineman, Jaume Collet-Serra i Juan Sola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada